Visuart

Magunkról

  • Név: Visuart Képző- és Iparművészeti, Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság
  • Cím: H-4400 Nyíregyháza, Nyírfa tér 2. III/9.
  • Alapítva: 1992. 09. 15.
  • Cégjegyzékszám: 15-06-081092
  • Adószám: 25643266-2-15
  • Bankszámlaszám: Raiffeisen 12042830-01817816-00100007
  • NAIH adatvédelmi nyílvántartási szám: NAIH-96206/2016

Cégünk 1992-ben alakult, nyíregyházi galériánk 1996-ban nyílt. 2014 szeptemberétől kollekciónk egy része ugyanitt, a szokásos helyen, de már a Sky Travel utazási iroda kiállítótermében tekinthető meg.

Kollekciónkban igyekszünk igényes XX. századi és kortárs alkotásokat bemutatni, a mai magyar műkereskedelmi viszonyokhoz képest kedvező árakon. A tőlünk vásárolt alkotásokra eredet és eredetiség szempontjából garanciát vállalunk, a tárgyakhoz igazolást mellékelünk.

Érdeklődőink, vásárlóink érdekeinek szem előtt tartása, mind a befektetések megtérülésének terén, mind esztétikai igényeinek kielégítése terén első rendű szempont.

Partnereink és leendő partnereink igényeinek felmérése, gyűjtemények alakítása, vásárlásokkal, beszerzésekkel, befektetésekkel kapcsolatos tanácsadás számunkra megtisztelő feladat.
A számunkra felajánlott műtárgyakat az eladó számára is kedvező, magas áron vásároljuk meg.

Üzleti tevékenységünk mellett rendszeresen kiállításokat is szervezünk. Igyekszünk emlékezetes, bár nem túl gyakori tárlatokkal meglepni művészetkedvelő érdeklődőinket.

1998 óta folyamatosan fejlesztett magyar aukciós adatbázisunkat honlapunkon is megtekintheti.

Reméljük minderről hamarosan személyesen is meggyőzhetjük galériánkban, vagy virtuálisan honlapunkon.

Dr. Kopcsa István jr.

1989 óta foglalkozom festményekkel, bár eredeti végzettségemet tekintve jelenleg is praktizáló orvos, sebész vagyok.

A festményekhez való kötődésem debreceni egyetemi éveimre nyúlik vissza, mikor is egy amatőr képzőművészeti kör, név szerint a 'Sectio Junius Caesarea' tagjaként párszor magam is kiállítottam az általunk akkor igencsak progresszívnek vélt - mai szemmel már nem annyira - tárlatokon.

Rádöbbenve, hogy a valódi művészi alkotó munkához kevés tehetséggel rendelkezem, hamarosan a lehetőségeimhez mért műgyűjtés, majd a műkereskedelem berkeiben próbálkoztam, ekkor még csak üzletkötőként.

Végzésem után, 1992-ben alapítottam cégemet, mely 1996 és 2014 között saját galériával, kiállító teremmel is rendelkezett.

Orvos szakmai előmenetelem mellett Budapesten, a Victoria Gem szervezésében, dr. Bellák Gábor szakmai irányításával festménybecsüsi képzettséget is szereztem, bár több mint harminc éves tapasztalatom mellett, természetesen a folyamatos önképzést tartom a legelengedhetetlenebb tényezőnek. Az általam folyamatosan karbantartott aukciós adatbázisunk és a mindennapos műkereskedelmi gyakorlat a legjobb bizonyítéka fenti állításomnak.
Üzletpolitikámhoz hozzátartozik a művészet szeretete és a korrekt üzleti magatartás.

Remélem, hamarosan Önt is rendszeresen visszatérő látogatóink között üdvözölhetjük.